app android per spiare iphone here como localizar movil orange continue reading descargar whatsapp spy rar TEST
Aueaa?neeyo oeio

www.boinaslava.net
Гранични катери проект "Quicksilver 580 Pilothouse"

/№623, №642/


История на създаването

През 2003 г. на България са доставени 2 патрулни катера „ Quicksilver 580 Pilothouse ” . Те са предназначени за Гранична полиция, по препоръка на немската Агенция за охрана на границите. С тях е подсилен контролът на корабоплаването по река Дунав в българския участък и охрната на границата.

Двата катера са доставени в Русе, по програмата за контрол на външните граници на ЕС. Поради предстоящото подписване на Договорът за присъединяване на Република България към ЕС е решено да се усили контролът над река Дунав със съвременна техника. Катерите са построени от Quicksilver shipyard , Белгия и доставени от Bulmer Ltd. След доставката са базирани във Видин.

Тактико - технически данни на граничен катер "Quicksilver 580 PH"

Водоизместване:
стандартно - т.
пълно - 0,95 т.
Размери:
дължина - 5,95 м / максимална/
широчина - 2,54 м
газене - 0,47 м
Енергетична установка:
1 извънборден двигател Mercury „FourStroke 75-115”; 90 к. с.
Скорост : възела
Далечина на плаване : морски мили / възела
Количество на горивото : 0,09 т бензин
Екипаж : 2 - 6 човека


"пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ" пїЅ2002-2005. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ